OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

$17.95$27.95

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel
OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

Klinisch bewezen dat het de verschijning van hangende oogleden en rimpels op de ogen zichtbaar vermindert.

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

“WOW is alles wat ik kan zeggen! Ik had die vreselijke donkere kringen en wallen rond mijn ogen, jarenlang leek het alsof ik twee grote zakken onder mijn ogen had of al dagen op was. Ik deed deze OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel elke avond rond mijn ogen en binnen een paar weken waren mijn oogleden steviger en de wallen zijn nu verdwenen. WOW! Mijn ogen zien er 10 jaar jonger uit!” – Kyle Adler

Bridget Andrews stuurde deze foto over haar reis met OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel na 8 weken gebruik. Gefeliciteerd met het succes!

“Ik gebruik deze OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel nu bijna een maand en ik ben onder de indruk. Ik ben 64 met zware rimpels en wallen rond mijn oog, waar ik een hekel aan heb omdat het mijn zicht aantast door mijn hangende oogleden. Dit heeft al een zichtbaar verschil gemaakt. Ik gebruik dit elke avond na het wassen van mijn gezicht en voordat ik mijn normale vochtinbrengende crème aanbreng. Ik heb veel onderzoek gedaan en vond deze OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel voortdurend in de top paar beste producten. Het is ook heel betaalbaar. Ik zal het nog heel lang gebruiken.”

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel zit boordevol voordelen voor de ouder wordende huid. Het ondersteunt de collageenproductie en verbetert de celvernieuwing. Dit helpt de huid te verstevigen en vermindert fijne lijntjes, rimpels, wallen op de oogleden, dofheid en donkere vlekken – voor een frisse, jeugdige gloed en een meer vitale uitstraling.

Dr. Martinez is een dermatoloog en dermatologisch specialist die al meer dan 10 jaar bij hem in dienst is. Hij staat bekend om zijn vaardigheden op het gebied van huidgezondheid en zijn aanpak voor het creëren en behouden van de meest natuurlijk ogende huid met behulp van de meest geavanceerde cosmetische behandelingen en dermatologische technieken. Steunt het gebruik van OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel als een van de beste producten voor donkere kringen en gezwollen oogleden.

Wat is de werkelijke oorzaak van wallen onder de ogen?
OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

Melanine is de stof (pigment) die je huid zijn kleur geeft. Lekkage in de haarvaten, als gevolg van een laag vitamine K-gehalte of stress, onder de huid is een andere belangrijke reden. Het bloed verspreidt zich onder de huid en raakt geoxideerd, waardoor een donkerpaarse tint ontstaat. Deze kleur komt door de huid heen en geeft donkere kringen.

Wallen onder de ogen ontstaan wanneer de weefselstructuren en spieren die uw oogleden ondersteunen, verzwakken. De huid kan beginnen te verslappen en vet dat normaal rond het oog zit, kan zich verplaatsen naar het gebied onder uw ogen. Ook kan de ruimte onder uw ogen vocht verzamelen, waardoor het gebied er gezwollen uitziet. OPEN EYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel is speciaal ontwikkeld om donkere kringen en wallen onder de ogen effectief en natuurlijk te verminderen.

Hoe werkt de OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel?

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel staat bekend om zijn liftend effect, omdat het rimpels en expressielijntjes bevriest. Het bevat kojinezuur en cafeïne om zichtbare donkere kringen en wallen rond uw oogleden te verminderen. Het kan er ook toe bijdragen dat de huid er voller, genezen en gehydrateerd uitziet, met een verbeterde elasticiteit.

Bestaat uit 2 KRACHTIGE INGREDIENTEN om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen:

KOJIKZUUR

Het door dermatologen geliefde ingrediënt om hyperpigmentatie te verminderen – Kojic Acid. Het wordt gewonnen uit paddenstoelen en is uitstekend geschikt om hyperpigmentatie en verkleuringen te vervagen. Studies hebben aangetoond dat regelmatig gebruik van Kojic Acid product bestaande zonnevlekken en fotodeschade kan helpen verlichten. OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel bevat een ongekende zuiverheidsgraad van 98% (andere Kojic Acid producten maken hun zuiverheidsgraad niet bekend) die de huid direct bereikt en beïnvloedt, waardoor deze er jeugdiger uitziet en aanvoelt.

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

Het gebruik van OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel helpt consequent de productie van melanine in de huid rond de ogen effectief te remmen. Dr. Martinez zegt dat dit de reden is waarom de OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel zo effectief is. Het was een van de weinige producten op de markt met kojizuur in de juiste consistentie en dosering.

CAFFEINE

Cafeïne doet je niet alleen opleven na een late nacht, maar cafeïne doet ook hetzelfde rond de ogen door de bloedvaten even aan te halen. Dr. Shafer, MD, gediplomeerd dermatoloog in het Mount Sinai Hospital zegt: “Cafeïne geeft de huid een energieboost, het is een vasoconstrictor, die op zijn beurt roodheid en zwelling vermindert, en uitgebreid vocht van pooling rond de ogen. Dit geeft een strakker uiterlijk rond de ogen.” Het is aangetoond dat cafeïne vrije radicalen van DNA-schade neutraliseert en ontstekingsremmende eigenschappen bevat, wat de huidtextuur verder kan verbeteren.

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel is vooral gericht op zichtbare huidproblemen rond de oogcontouren. Deze formule bevat een hoge concentratie cafeïne naast Kojic Acid. Deze combinatie van actieve ingrediënten werkt in synergie om de zichtbare donkere kringen en wallen rond de oogcontouren te verminderen.

Elimineert verschillende oogproblemen
OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

Wat maakt de OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel tot een GOEDE KEUZE?

✔ Dermatologisch getest

✔ Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

✔ Vermindert wallen en donkere kringen

✔ Maakt de huid voller en gladder

✔ Onmiddellijk aanvullend en kalmerend

✔ Produceert 5x meer collageen dan vergelijkbare producten

✔ Effectieve verheldering en aanscherping

✔ Herstellen en hydrateren tegelijk

Hier zijn enkele van onze tevreden klanten:

“Ik gebruik de OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel nu al weken en mijn huid is absoluut verbeterd. Nadat ik last had van hangende oogleden waardoor mijn wimpers mijn ogen raakten, waardoor het soms erg jeukte, heeft dit me echt geholpen met mijn strijd. De wallen zijn zichtbaar verminderd en mijn gezicht lijkt goed gehydrateerd. Ik heb het ‘s avonds gebruikt voordat ik ga slapen en ik word wakker met een glimlach. Ik ben 68 jaar oud en alles wat me er jonger laat uitzien vind ik heerlijk. Dit is een blijvertje! Zeg maar dag tegen rimpels.” – Sophia Wilg

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

“Ik heb nog nooit een oogproduct gebruikt dat zo effectief is als deze OPENEYES Awaken Peptide Lifting Eye Gel. Deze foto is genomen na een paar weken gebruik!!! Kan het verschil niet zien met mijn vrienden die 10 jaar jonger zijn. De transformatie van hoe mijn ogen eruit zien was onmiddellijk. Ik hou van de manier waarop dit serum mijn hangende huid tot leven brengt, een zichtbare “lift” geeft aan mijn huid zonder vettig te zijn. Ik zal het blijven gebruiken om mijn huid weer jeugdiger te maken!” – Keann Carreon

Gebruiksaanwijzing

1. Aanbrengen op een schoon en droog gebied onder de ogen. Gebruik het dagelijks voor het beste resultaat.

2. Dep de resterende crème zachtjes in de huid. Alleen voor uitwendig gebruik.

PAKKET INBEGREPEN

1 x OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel

OPENEYES Awaken Peptide Liftende Ooggel


trust-seal-checkout
shipping-trust-seal
SKU: 97264 Categories: ,