HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste

$19.95

Vi är den senaste sjätte generationen av justerbara snap-on-proteser, som skiljer sig helt från tidigare billiga proteser. För olika åldersgrupper och kön har vi utvecklat och designat lämpliga proteser som passar perfekt och utan obehag.

Känner du dig ofta generad över ditt leende eller dina ofullständiga tänder??

Du behöver inte gå till tandläkaren för att lösa problemet! Istället kan du använda Snap-On-proteser och få det vackra leende du alltid drömt om utan att spendera en förmögenhet!

Täck över skadade tänder och få ett perfekt leende. Våra kunder kan äta och arbeta normalt hela dagen lång! Lätt att använda – helt fäst på tänderna så inget lim behövs. Sätt bara på tänderna och du har ett perfekt leende!

Täck över skadade tänder och få ett perfekt leende. Våra kunder kan äta och arbeta normalt hela dagen! Lätt att använda – helt fäst vid tänderna så inget lim behövs. Placera helt enkelt på tänderna och du har det perfekta leendet!

EASY SNAP – Vollständig zahngestützt, daher kein Kleben erforderlich. Schnappen Sie einfach auf Ihre Zähne für ein sofortiges perfektes Lächeln!

NATURLIGT UTSEENDE – Utformade för att se exakt ut som en naturlig uppsättning tänder, inklusive färgen, så att du inte behöver känna dig generad när du bär dem.

HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste

MIKROTUNN POLYPROPYLENE – Ger superbekväm komfort hela dagen Justeras också enkelt för att säkerställa en anpassad passform, oavsett vilken typ av tänder du har.

HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste

“Först var jag osäker på om den skulle passa mig, men när jag tog på mig den kände jag mig helt bekväm. Det känns som om den är en naturlig del av min kropp och looken har överträffat mina förväntningar. Jag bär den överallt och gör allt, äter allt.” Olika typer av mat och mina vänner frågar mig bara om jag har tandimplantat. Jag lade upp en selfie på min Instagram och de kommenterade att mitt leende var vackert och att mina tänder var så vita och vackra. De frågade mig till och med om jag lägger ner mycket tid på att ta hand om mina tänder. Förstod ingen att det bara var en protes? Jag är väldigt glad eftersom det ger mig självförtroende och har haft en verkligt positiv inverkan på mitt liv.”

–   Sophie van der Berg, Amsterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

BRED APPLIKATION – Ger dig en perfekt tandprotes som täcker dina oregelbundna, saknade, krokiga, spruckna eller missfärgade tänder.

ÅTERANVÄNDBAR – Du behöver inte köpa en ny uppsättning! Tvätta bara noggrant och använd igen.

HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste

SÄKER ATT ANVÄNDA – Har inga skadliga effekter på dina tänder, tandkött eller mun och är därför idealisk för daglig användning.

HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste

SÄKER ATT ANVÄNDA – Har inga skadliga effekter på dina tänder, tandkött eller mun och är därför idealisk för daglig användning.

OM PRODUKTEN:

✔️ Frihet att le, dricka, äta och röka medan du bär dem.
✔️ Säkraste kosmetiska tandfasader och inga tandläkarbesök krävs! och kan monteras över kronor, fasader, partialproteser och bonding(s).
✔️ *Professionella tandläkare rekommenderar starkt att man köper två eller flera proteser som ersättning.

Rekommenderas av tyska tandläkare

HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste

✔️  Nu kan du förbättra ditt leende utan att räta ut tänderna – allt direkt från laboratoriet, utan att behöva besöka tandläkaren. Ny teknik har gjort borttagbara fanér otroligt prisvärda. Forma och korrigera utseendet på ditt leende: luckor, saknade tänder, spruckna tänder, flisiga tänder, krokiga eller felriktade tänder.

HUR DU ANVÄNDER DET:

  1. Placera tänderna i en kopp varmt (nästan kokande) vatten i 1 minut. Detta gör dem flexibla och anpassningsbara.
  2. Placera tänderna stadigt över dina befintliga tänder med hjälp av en spegel. Tryck fast dem mot tänderna och tryck försiktigt med tummarna på avtrycksmaterialet bakom de riktiga tänderna.
  3. Efter 30 sekunder tar du försiktigt bort tänderna från munnen och lägger dem i ett glas med kallt vatten för att svalna. Efter härdningen blir avtrycksmaterialet vitt.
  4. Avtrycket är nu format efter dina tänder och kan användas efter önskemål

Package Includes: 1 x HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste


trust-seal-checkout
shipping-trust-seal
SKU: 48619 Category:
HONXI™ Adjustable Snap-On Dentures
HONXI™ Justerbar protes med snäppfäste
$19.95 Select options