Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads

$20.95$47.95

Wat zijn de oorzaken van een donkere huid?

Om stralende schoonheid te ontdekken, moet je het mysterie van donkere dijen wegnemen, een veelvoorkomend probleem dat het zelfrespect kan schaden. Factoren zoals hormonen, slijtage en dode huid kunnen tot verkleuring leiden, waardoor de gelijkmatigheid van de huid wordt verstoord.

Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads

Een ongelijkmatige huidskleur kan worden veroorzaakt door een overproductie van melanine, dat verantwoordelijk is voor de pigmentproductie in de huid. Een overmatige hoeveelheid melanocyten (verantwoordelijk voor de melanineproductie) kan een ongewenste verdonkering van de dijen veroorzaken.

Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads: uw pad naar stralende intimiteit

Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads

Ervaar Liacsy™ DynamicGlow Exfoliating Pads voor een stralend egale teint. Onze formule pakt specifiek hyperpigmentatie en verkleuring aan, zodat u uw natuurlijke glans kunt behouden. Geniet van hernieuwd vertrouwen met Liacsy™!

Hoe werkt het?

 1. Krachtige bleekmiddelen (bestrijding van overproductie van melanine)
  Liascy™ doordrenkt uw huid met krachtige bleekmiddelen om de bron van verkleuring aan te pakken. Ze verminderen actief de melanine en bestrijden hyperpigmentatie; onthult een egalere teint bij regelmatig gebruik.
 2. Hydraterend herstel (behoudt de vochtbarrière van de huid)
  De zorgvuldig geselecteerde mix van ingrediënten werkt synergetisch om vocht vast te houden, transepidermaal waterverlies te voorkomen en de effecten van uitdroging te bestrijden. Als gevolg hiervan wordt de textuur van de huid verbeterd, waardoor een gladder en soepeler uiterlijk zichtbaar wordt. Deze verhoogde hydratatie verbetert niet alleen de algehele uitstraling, maar draagt ​​ook bij aan de langdurige gezondheid van de huid.
  Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads
 3. Egale tintverbetering (bevordert een uniforme huidskleur)
  Straling gedijt in de harmonieuze mix van huidtinten. Liacsy™ DynamicGlow Exfoliating Pads  beschikt over het vermogen om opnieuw te kalibreren en te pleiten voor een gelijkmatig stralende uitstraling. Door de aanwezigheid van donkere vlekken, oneffenheden en hyperpigmentatie uit te wissen, is Liascy™ toegewijd aan het orkestreren van een uniforme teint. Omarm de metamorfose terwijl uw intieme gebieden sierlijk harmoniëren tot een symfonie van onberispelijke elegantie.

Vertrouwd door experts, bewezen door de wetenschap

“Als medische professional, gespecialiseerd in dermatologie, wil ik graag een spannend klinisch onderzoek onder de aandacht brengen dat de effectiviteit van Liascy™ onderstreept bij het aanpakken van donkere dijen en het bevorderen van een meer harmonieuze teint. In een recent klinisch onderzoek uitgevoerd bij een diverse groep deelnemers, heeft Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads lieten indrukwekkende resultaten zien. Gedurende een periode van 4 weken gebruikten de deelnemers de pads consequent als onderdeel van hun dagelijkse huidverzorgingsregime”, zegt Dr. Amanda Sellinger, MD, dermatoloog.
Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads
Dr. Amanda Sellinger voerde een onderzoek uit om de effectiviteit van de pads te meten bij het verminderen van zichtbare donkere vlekken, verkleuring en hyperpigmentatie, en om de huidskleur en textuur te verbeteren. De resultaten waren indrukwekkend en onthulden een aanzienlijke vermindering van de problemen met donkere dijen en een stralende, egale teint.

Krachtige sleutelingrediënten

Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads

Kojiczuur: remt de productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor huidverkleuring. Door de melaninesynthese te verminderen, helpt kojiczuur donkere vlekken, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint te vervagen, wat leidt tot een helderdere en gelijkmatigere teint.

 

Glycolzuur:  Dankzij de kleine moleculaire grootte kan het het huidoppervlak binnendringen en dode huidcellen effectief verwijderen, de poriën ontstoppen en de huidtextuur verbeteren. Dit exfoliatieproces kan hyperpigmentatie helpen verminderen, waardoor een gelijkmatigere en stralende teint wordt bevorderd.

 

Salicylzuur:   Het is afgeleid van salicine, een natuurlijke verbinding die voorkomt in wilgenschors en bepaalde vruchten. Het werkt door de poriën te penetreren en de binnenmuren te exfoliëren, waardoor ze effectief worden ontstopt. Het kan helpen de huidtextuur en -tint te verbeteren, omdat het het afstoten van dode huidcellen stimuleert en de celvernieuwing bevordert.

 

Toverhazelaar: Wetenschappelijk bekend als Hamamelis virginiana, is een plant afkomstig uit Noord-Amerika en delen van Azië. Het kan helpen de eiwitten in de huid strakker te maken, de poriën te verkleinen en tijdelijk een gladdere teint te creëren. Heeft ook ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Dit maakt het nuttig voor het kalmeren en verzachten van geïrriteerde of ontstoken huid.

Wat maakt Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads jouw beste keuze?

 • Zorgt voor een onmiddellijk witmakend effect op verkleurde plekken
 • Bevat milde ingrediënten met plantenextracten en krachtige verhelderende middelen die de huidtint lichter maken zonder deze droog, jeukend of geïrriteerd te laten .
 • Remt de melanineproductie en verwijdert verkleuring van de bron
 • Maak de teint zelfs in de zomer egaal
 • Verwijdert een doffe, droge huid en onthult een stralende, zachte, gladde huid.
 • Hydrateert de huid en verzacht de ruwe textuur
 • Breed toepasbaar, inclusief de ellebogen, knieën, rug, halslijnen, been- en bikinizones, tepelhofgezicht, oksels , enz.

PAKKET BESTAAT UIT:

1/2/3/5 stuks x Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads

HOE TE GEBRUIKEN:

– Veeg dagelijks een pad over een schone, droge huid

-Kan worden gebruikt op oksels, bikinilijn, gezicht/hals, benen

INGREDIËNTEN:

Aqua (Water, Eau), Polysorbaat 20, Glycerine, Hamamelis Virginiana (Toverhazelaar) Water, Glycolzuur, Salicylzuur, Natriumhydroxide, Camellia Sinensis Bladextract, Glycyrrhiza Glabra (Zoethout) Wortelextract, Chrysanthemum Parthenium (Moederkruid) Extract, Aloë Barbadensis-bladsap, natrium-PCA, bisabolol, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzoëzuur, tetranatrium-EDTA, citroenzuur.


trust-seal-checkout
shipping-trust-seal
Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads
Liacsy™ DynamicGlow Exfoliërende Pads
$20.95$47.95 Select options