Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine

$20.26$100.20

Noul nostru produs a ajutat-o pe Simona Vasilescu din București să obțină rezultate uimitoare!

“Sunt în vârstă de 40 de ani și am limfedem congenital la piciorul drept. După ani de examinări, intervenții chirurgicale și diagnosticări incorecte la Mayo Clinic și la Universitatea din Minnesota, am primit în sfârșit diagnosticul corect în ultimul an de liceu. Am avut câteva ocazii de tratament, și sunt complet de acord că masajul limfatic și bandajarea sunt cele mai eficiente. Cu toate acestea, rutina zilnică de masaje și bandaje incomode nu se potriveau stilului meu de viață. Aproximativ acum trei ani, după ce m-am mutat în Colorado, am observat că umflarea s-a înrăutățit, probabil din cauza schimbării altitudinii de la Minnesota la Colorado. Umflarea a devenit atât de severă încât nici purtarea hainelor de compresie și nici ridicarea piciorului nu au ajutat. Recent, noul meu medic mi-a recomandat Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine. După ce am folosit-o, în doar o zi, umflarea de pe picior a redus semnificativ și durerea la nivelul zonei umflate s-a mai atenuat. Energia caldă a fost incredibilă, și cam două săptămâni mai târziu, când am verificat fluxul limfatic, pare că s-a îmbunătățit. Acest lucru mi-a redat speranța; acum este al șaptelea weekend. Trebuie să spun, că aceasta este singura dată când am găsit răspunsuri, în special cele corecte. Recomand din toată inima acest tratament. Mult noroc și sper să funcționeze la fel de minunat pentru tine ca și pentru mine!!” – Simona Vasilescu

“Băi, am avut de-a face cu niște probleme serioase de greutate. M-a făcut să am dureri de spate insuportabile în articulațiile spatelui, și pe lângă asta, am și osteoartrită. Mi-a afectat serios somnul, iar durerea în articulații este implacabilă. Am încercat tot felul de chestii, dar nimic nu pare să funcționeze. Apoi, prietenul meu mi-a recomandat acest produs. Deci, am încercat Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine o șansă. Să vă spun, acea energie subtilă m-a făcut să mă simt atât de relaxat și energizat. Am continuat cu ea timp de 8 săptămâni, și naiba, am slăbit, articulațiile nu mă mai deranjează, iar metabolismul meu și circulația sângelui par să fi fost reînviat. Mă simt mult mai ușor acum, și calitatea somnului meu a fost solidă. De fiecare dată când o folosesc, simt că toate toxinele sunt doar eliminate. Sunt sincer uimit de schimbarea în mine.” – Cristian Vasilescu

“Am decis să încerc acest produs pentru că eram obosită să mă simt constant epuizată, să-mi fie poftă de carbohidrați și să mă confrunt cu creșterea în greutate. La 59 de ani, sunt destul de sigură că metabolismul meu și-a luat adio, și știam că aveam nevoie de puțin ajutor. După prima utilizare, m-am simțit imediat mai ușoară la picioare și am dormit mai bine noaptea. În doar două luni, am scăpat de aproape 75 de kilograme. Pofta mea de mâncare a scăzut, a funcționat minunat, folosesc două în fiecare dată, au un gust acceptabil, nu îmi fac picioarele incomode, nu lasă urme, iar rezultatele pierderii în greutate sunt uimitoare. Vreau să împărtășesc această poveste pentru că știu că ar putea fi alții care trec prin ce am trecut eu. Să încercarea m-a scutit de multă durere și torment. Și cel mai important, este accesibilă!” – Alina Munteanu

De ce trebuie să-ți cureți corpul?

Stilul de viață modern și obiceiurile alimentare nesănătoase duc la acumularea de toxine și stres emoțional în corpul nostru în fiecare zi. Aceste toxine se acumulează în sistemele limfatice, hepatice și circulatorii, devenind o povară. În consecință, pot cauza umflături ale corpului, creștere în greutate, sensibilitate la durere și lipsă de energie. Un sistem limfatic obosit nu reușește să elimine eficient deșeurile din corp prin fluxul limfatic, ducând la balonare abdominală, constipație, umflături, dureri și disconfort digestiv. În plus, poate contribui la probleme severe de sănătate a ficatului. Este crucial pentru ajutarea corpului în eliminarea deșeurilor pentru a asigura o funcționare optimă a organismului și prevenirea bolilor.

Fiind extremitățile cele mai îndepărtate de inimă, picioarele suportă o presiune crescută în transportul sângelui și a fluidului limfatic înapoi la inimă. Prin urmare, sângele și fluidul limfatic au tendința de a se acumula și stagna în aceste zone, făcând mai probabilă obstrucția fluxului limfatic și acumularea de fluid limfatic. Prin urmare, am dezvoltat Lukmlca™ Bee Venom Lymphatic Drainage & Slimming Foot Soaks, care conține extract de venin de albine și o varietate de extracte naturale de plante. Produsul nostru vizează direct sistemul limfatic și vasele de sânge ale picioarelor, livrând ingrediente naturale pure în corp prin porii picioarelor prin înmuiere, asigurând o intrare mai sigură și mai eficientă în sistemul limfatic. Odată absorbite, aceste ingrediente promovează circulația sângelui și limfatică, ajutând la eliminarea deșeurilor și toxinelor, prevenind acumularea de grăsimi și edemul limfatic și îmbunătățind metabolismul. Acest lucru este crucial pentru asistarea corpului în eliminarea deșeurilor, asigurând funcționarea optimă a organismului și prevenirea bolilor.

Povestea lui Dr. Stanley G. Rockson și Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine

Dr. Stanley G. Rockson

Ca specialist în circulația umană și medicina limfatică, înțeleg problemele și provocările pe care le prezintă leziunile de la nivelul picioarelor și blocările limfatice pentru pacienți. În cei 15 ani de carieră clinică, am întâlnit numeroși pacienți care suferă de edem, obezitate, tulburări ale picioarelor și dificultăți metabolice. Pe baza unui articol de cercetare publicat în Jurnalul Internațional de Cercetare Limfatică în 2023, am făcut o descoperire uimitoare despre efectele veninului de albine asupra corpului uman.
Cercetările au arătat că biopeptida activă din veninul de albine, melittina, poate penetra lichidul limfatic, ajutând nodurile limfatice să elimine bacteriile, virusurile și alte substanțe nocive. Prin eliminarea deșeurilor și toxinelor din rețeaua limfatică și prin creșterea diferenței de presiune în vasele limfatice, melittina promovează fluxul limfatic accelerat, facilitând astfel activitățile metabolice. În ianuarie 2024, după peste o lună de cercetări și extracții extinse, s-a descoperit că veninul de albine produs de albinele din Noua Zeelandă poate intra rapid în corpul uman prin porii și punctele reflexogene de pe picioare. Prin activarea și facilitarea acestui proces, poate realiza drenarea limfatică și eliminarea deșeurilor cea mai rapidă și mai eficientă prin picioare.

Am combinat diverse ingrediente botanice, cunoscute de mult timp pentru beneficiile lor asupra sistemului limfatic și metabolismului corpului, pentru a crea Lukmlca™ Sferație limfatică cu venin de albine și săpun de picior subțire. Aceste Beads sunt dovedite a fi cea mai bună alegere pentru tratarea problemelor limfatice. Amestecul acestor ingrediente, împreună cu proprietățile puternice ale veninului de albine, oferă o soluție inovatoare pentru rezolvarea rapidă a disfuncției metabolice și a congestionării limfatice.

“Sunt foarte entuziasmat de potențialul acestor margele de înmuiere a picioarelor, deoarece pot oferi alinare și speranță persoanelor care se confruntă cu probleme similare din întreaga lume. Formula lor unică îmbunătățește efectele de detoxifiere limfatică și îmbunătățește calitatea vieții pentru cei care se luptă cu această condiție dificilă. În calitate de specialist în circulația umană, sunt sigur că pot recomanda cu încredere Lukmlca™ Bee Venom Lymphatic Drainage & Slimming Foot Soak Beads ca soluția ultimă.”

Toate ingredientele sunt derivate din plante naturale și venin de albine, fără cruzime !

Venin de albine: Veninul de albine este veninul produs de albinele de miere din Noua Zeelandă. Este obținut prin stimularea albinelor să excrețe venin sub anestezie cu eter. Această substanță naturală nu prezintă riscuri de viață, iar beneficiile sale potențiale pentru sistemul limfatic și accelerarea metabolismului au fost recunoscute. Poate îmbunătăți diferența de presiune în vasele limfatice, accelera metabolismul și facilita eliminarea deșeurilor. În plus, veninul de albine servește ca un regulator al corpului relativ sigur, cu proprietăți de activare. Prin urmare, poate stimula activitatea celulelor limfatice și a celulelor sanguine, accelera circulația sângelui și a lichidului limfatic, ajutând eficient la cheltuirea energiei și consumul de grăsimi în corp. În plus, extractul de venin de albine are, de asemenea, efecte pozitive asupra sănătății și recuperării ficatului, ajutând la reducerea grăsimii hepatice și a deteriorării cauzate de activitățile de noapte târzie.

Extract de piper negru: conține diverse ingrediente active, poate crește producția internă de căldură în corp, promovează descompunerea și arderea grăsimilor. În plus, prin îmbunătățirea sensibilității celulare la insulină, facilitează utilizarea și metabolismul glucozei, contribuind astfel la controlul nivelului de zahăr din sânge și prevenirea rezistenței la insulină, reducând astfel depunerea de grăsimi în ficat.

Extract de plante de gheață: Un remediu herbal natural care stimulează secreția de acid gastric și mărește secreția de sucuri digestive, ajutând astfel la o digestie îmbunătățită și reducând disconfortul digestiv și problemele gastrointestinale. Odată ce intră în corp prin sistemul limfatic, poate inhiba formarea celulelor adipoase, reducând astfel depunerea și acumularea de grăsimi. Acest lucru ajută la prevenirea creșterii în greutate și acumularea de grăsimi.

Extract de stejar: Conține o substanță activă numită tanin, care este un astringent natural care poate contracta țesuturile, reduce exudarea fluidului și ameliorează simptomele de umflare. De asemenea, are proprietăți diuretice, ajutând la promovarea excreției de urină, reducând astfel acumularea de lichide și simptomele de umflare în corp.

Gingerol: Gingerol, un compus activ găsit în ghimbir, are capacitatea de a accelera metabolismul, ajutând la reducerea lipidelor din sânge și a nivelurilor de colesterol în timp ce crește cheltuielile energetice. Acest lucru contribuie la reducerea acumulării de grăsimi și promovează pierderea în greutate. În plus, gingerolul exhibă proprietăți de suprimare a apetitului, reducând astfel aportul de calorii, ceea ce ajută la gestionarea greutății și întărește eficacitatea eforturilor de pierdere în greutate.

Fructe de păducel: Ajută la promovarea funcționării normale a sistemului digestiv, reducând constipația și indigestia, facilitând astfel pierderea în greutate. Conține cantități mici de flavonoide care ajută la scăderea nivelurilor de lipide și colesterol din sânge, îmbunătățind circulația sângelui și adresând problemele de ficat.

Călătoria de detoxifiere și pierdere în greutate a lui Amy timp de 6 săptămâni cu ajutorul Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine:

1 săptămână

“Sunt profesionist în IT, iar munca mea necesită să stau multe ore în fiecare zi. Obișnuiam să fiu puțin supraponderală și să mă simt obosită și lipsită de energie din cauza stilului meu de viață sedentar. După o săptămână de utilizare a Lukmlca™ Sferație limfatică cu venin de albine și săpun de picior subțire, am observat că energia mea s-a îmbunătățit semnificativ, iar nivelul meu de stres a scăzut. Umflarea de la picioare s-a redus, iar senzația de picioare grele a dispărut. Am început să mă simt mai ușor și mai activ.”

3 săptămâna

“Aceste mărgele de înmuiere a picioarelor sunt cu adevărat uimitoare! Le-am purtat continuu timp de aproximativ 3 săptămâni și corpul meu a suferit încet schimbări pozitive, aproape ca și cum grăsimea stocată în abdomenul meu ar dispărea treptat, făcându-mi stomacul mai subțire. Senzația de balonare din abdomen nu mai există și nu mai mănânc excesiv. Acum mă simt mai ușor și mai energic. Aștept cu nerăbdare să văd mai multe rezultate în săptămânile următoare.”

6 săptămâna

“Uimitor! Sincer, nu m-am așteptat să fie atât de benefic pentru mine! Acum am o siluetă mai sănătoasă și toți membrii familiei mele sunt încântați de această transformare uimitoare. Am reușit să îmi ating obiectivul fără a trece prin proceduri chirurgicale risipitoare. Acest produs este cu adevărat minunat deoarece a făcut și sistemul meu limfatic mai sănătos. Un astfel de accesoriu frumos și atât de util. Îl recomand cu căldură persoanelor ca mine!” – Amy, 42 de ani, Cluj-Napoca

“Fiecare dată când port pantaloni scurți sau fuste, prietenul meu pare să dezaprobe. Am avut de-a face cu blocarea limfatică de peste un deceniu, încercând din greu să o țin sub control. Dar tot reușește să se agraveze la fiecare ocazie. Am încercat tot felul de tratamente, cum ar fi fizioterapia, medicamentele și chiar drenarea chisturilor limfatice, dar acestea oferă doar un ușurare temporară. A fost o călătorie destul de dificilă să găsesc diferite tratamente. Când am dat peste produsul Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine, nu eram sigură de el, dar după ce am citit recenziile, am decis să îi dau o șansă. Acum, după 7 săptămâni de utilizare, rezultatele sunt cu adevărat uimitoare!!! Toți cei care susțineau că aceste lucruri nu funcționează încearcă să rezolve probleme care nici măcar nu există! Aceste produse sunt 100% eficiente. Este primul produs care mi-a făcut picioarele să se simtă din nou normale, iar despărțirea de șosetele de compresie este incredibilă!” – Martha, 35 de ani, Timișoara

Ce face ca Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine să fie o alegere excelentă?

 • Detoxifierea eficientă a sistemului limfatic
 • Eliminarea sigură și rapidă a nodurilor sanguine și limfatice
 • Accelerarea metabolismului
 • Promovarea unei circulații sanguine mai sănătoase
 • Reducerea cu 90% a fluidului limfatic în exces în decurs de 1 lună
 • Pierderea în greutate naturală și sănătoasă fără efect de revenire
 • Îmbunătățirea calității somnului
 • Consolidarea funcției de detoxifiere a ficatului
 • Prevenirea bolilor cardiovasculare
 • Alinarea durerii și a umflăturii
 • Terapie pe bază de plante puternică, fabricată cu nanotehnologie avansată
 • Efectivitatea dovedită clinic de centrele de cercetare medicală
 • Dezvoltat și fabricat în laboratoare înregistrate la FDA din SUA
 • Reducerea stresului și a anxietății
 • Creșterea energiei și vitalității
 • Potrivit pentru atât pentru bărbați, cât și pentru femei
 • Reducerea poftelor de dulciuri și alte alimente
 • Oferirea de mai multă energie și vigurozitate

Ghid de utilizare:

 1. Pregătiți apă caldă până la 35℃-40℃/95℉-105℉
 2. Puneți mărgelele de înmuiere a picioarelor în apă caldă și lăsați-le să se topească timp de 2 până la 3 minute.
 3. Înmuierea picioarelor în apă caldă cel puțin 30 de minute.
 4. Utilizați o dată pe zi. Utilizați continuu timp de 3-6 săptămâni.

trust-seal-checkout
shipping-trust-seal
Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine
Lukmlca™ Mingea de înmuiere a picioarelor pentru drenaj limfatic și subțiere cu venin de albine
$20.26$100.20 Select options