Wewersh™ Essens för tandblekning

$19.95$85.95

Upptäck vad våra riktiga kunder har att säga innan vi presenterar vår fantastiska produkt!

“Jag älskar både formulan och förpackningen på Wewersh™ Essens för tandblekning! Denna produkt har en liten borste i spetsen, vilket gör det super bekvämt och enkelt att “måla” den blekande essensen direkt på tänderna i ett jämnt lager utan att bli kladdig. Dessutom fungerar den! Den tar bort de gulaktiga fläckarna. Om du letar efter en tandblekning som du kan göra hemma, kommer den här att ge dig mest för pengarna.”

– Katherine King

“Wewersh™ Essens för tandblekning är fantastisk! Jag förväntade mig inte att den skulle göra mina tänder ljusare på så lite som 2 användningar! Jag applicerar lösningen på torra tänder och låter den verka ostört under en viss tid. Efter att ha sköljt munnen märkte jag glansen nästan omedelbart! Det bästa är att den inte orsakar känslighet.”

– Naomi Barker

Wewersh™ Essens för tandblekning är formulerad för att ta bort missfärgningar och bleka tänderna utan att skada emaljen och tandköttet.

Wewersh™ Essens för tandblekning är en revolutionerande produkt formulerad med aktiva ingredienser som angriper de mest envisa fläckarna på emaljen. Denna blekningsessens har testats och visat sig effektivt ta bort alla typer av fläckar och missfärgningar som inte går att få bort med enbart tandborstning.

Wewersh™ Essens för tandblekning

Genom att bryta ner envisa fläckar och missfärgningar på emaljen ger Wewersh™ Essens för tandblekning en effektiv blekningslösning. Dess aktiva ingredienser tränger in i tandytan och avlägsnar oönskad missfärgning. Dessutom kan produkten neutralisera syran i munnen, vilket kan bidra till att förhindra tillväxt av bakterier som orsakar dålig andedräkt. Vid regelbunden användning kan Wewersh™ Essens för tandblekning inte bara få dina tänder att se ljusare och friskare ut utan också bidra till den allmänna munhygienen.

Wewersh™ Essens för tandblekning är en prisvärd och bekväm lösning för dig som vill få ett ljusare och vitare leende. Det är ett säkert och effektivt alternativ till dyra professionella behandlingar och orsakar inte den känslighet som kan förknippas med blekning eller laserbehandlingar. Essensen hjälper också till att fräscha upp andedräkten och främjar munhälsan genom att neutralisera syran i munnen. Med regelbunden användning kan Wewersh™ Essens för tandblekning hjälpa dig att få ett självsäkert och strålande leende.

Wewersh™ Essens för tandblekning

Den är formulerad med aktiva ingredienser som skonsamt men effektivt avlägsnar envisa fläckar och alla typer av plack som inte går att bli av med med enbart tandborstning. Detta blekningsmedel tar bort fläckar och missfärgningar på ytan utan de sår som du kan få av munvatten, skadad emalj från blekning och den höga prislapp som laserbehandlingar medför.

Denna emaljsäkra essence ger dig märkbart ljusare tänder efter varje behandling samtidigt som den skyddar tandköttet och emaljen från att irriteras, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem med känsliga tänder och tandkött.

Wewersh™ Essens för tandblekning är lätt att använda, och den praktiska pennformen gör den perfekt för blekning på språng som ger dig ett skinande leende och en fräschare andedräkt. Vrid bara pennan för att släppa ut essensen på borsten och applicera den på tänderna. Essencen är skonsam mot emaljen och är säker att använda dagligen, vilket ger märkbara resultat efter varje behandling.

Wewersh™ Essens för tandblekning

De viktigaste ingredienserna i Wewersh™ Essens för tandblekning

  • Väteperoxid

Väteperoxid är en kemisk förening med formeln H2O2. Det är ett kraftfullt oxidationsmedel och används ofta som blekmedel, antiseptiskt medel och desinfektionsmedel. Inom tandvården används väteperoxid för att bleka tänderna, eftersom det kan bryta ner organiska molekyler som orsakar tandfläckar.

  • Natriumhydroxid

Natriumhydroxid, även känt som kaustiksoda, är en mycket kaustisk och reaktiv förening som ofta används vid tillverkning av olika produkter, t.ex. massa och papper, textilier och tvål. Den används också vid tillverkning av vissa kosmetika- och hygienprodukter som pH-justerare eller neutraliserare. Inom tandvården används det som en ingrediens i vissa tandblekningsprodukter.

  • PEG-400

PEG-400 är en vattenlöslig, biologiskt nedbrytbar vätska som ofta används i tandblekningsprodukter. Den hjälper de aktiva ingredienserna att tränga in och fästa på emaljytan, vilket ger en effektivare och mer långvarig blekningseffekt. PEG-400 fungerar också som ett smörjmedel och förhindrar irritation eller obehag som kan uppstå under blekningsprocessen.

Produktens egenskaper:

  • Avlägsnar envisa fläckar som har samlats under årens lopp
  • Utformad för att nå och avlägsna smuts från svåråtkomliga områden
  • Tillför protein för att skydda tandemaljen och tandköttet från skador och känslighet
  • Förvandlar missfärgade eller gula tänder till pärlemorvita vid varje användning
  • Fräschar upp andedräkten och tar bort halitos
  • Levereras i en förpackning som är lätt att bära med sig och resa med, perfekt för tandblekningsbehandling på språng

Package Includes: 1 x Wewersh™ Essens för tandblekning


trust-seal-checkout
shipping-trust-seal
SKU: 33262 Categories: ,
Wewersh™ Essens för tandblekning
Wewersh™ Essens för tandblekning
$19.95$85.95 Select options